

Performance Schedule 2021

Tuesday, June 1 at the Family Museum

Remember to arrive 30 minutes before your performance time

Performance Time	Class Name, Day & Time	Dance	Dressing Room
5:00-5:30pm	Hip Hop 2, Tues 5:10pm	Wreck It Ralph	PreSchool A
5:30-6:00pm	Hip Hop 3, Mon 7:30pm	Men In Black	Celebration Room
6:00-6:30pm	Hip Hop 4, Wed 7:45pm	Aladdin	Science Room
6:30-7:00pm	Hip Hop 5, Thurs 6:20pm	WW & the Chocolate Factory	Imagination Studio
7:00-7:15pm	15 min break		
7:15-7:45pm	Modern 1, Thurs 7:15pm	Finding Nemo	Celebration Room
7:45-8:15pm	Modern 2, Wed 6:35pm	Lemony Snicket	Imagination Studio

Wednesday, June 2 at the Family Museum

Remember to arrive 30 minutes before your performance time

Performance Time	Class Name, Day & Time	Dance	Dressing Room
4:00-4:30pm	Warm-up for any Ballet 4 & 5 dancers who want to join		
4:45-5:15pm	Ballet 5, Wed 5pm	Swan Lake, Spanish	Science Room
5:15-5:45pm	Ballet 4, Thurs 5:30pm	Swan Lake, Italian	Celebration Room
5:45-6:15pm	Ballet 5, Tues 4pm	Waltz of the Flowers	Science Room
6:15-6:45pm	Warm-up for any Ballet 6 & 7 dancers who want to join		
7:00-7:30pm	Ballet 6, Thurs 4pm	Snowflakes	Imagination Studio
7:30-8:00pm	Ballet 6, Mon 5pm	Giselle Wilis	Imagination Studio
8:00-8:30pm	Ballet 6, Mon 6:45pm	Swan Lake	Imagination Studio
8:30-9:00pm	Ballet 7, Tues 5:45pm	Sleeping Beauty Fairies	Imagination Studio



Performance Schedule 2021

Thursday, June 3 at the Family Museum

Remember to arrive 30 minutes before your performance time

Performance Time	Class Name, Day & Time	Dance	Dressing Room
5:00-5:30pm	Tap 4, Tues 7:30pm	Moana	Celebration Room
5:30-6:00pm	Tap 5, Tues 6:20pm	An American in Paris	Science Room
6:00-6:30pm	Tap 6, Tues 4pm	Harry Potter	PreSchool A & B
6:30-7:00pm	Tap 7, Wed 5:15pm	The Incredibles	Imagination Studio
7:00-7:15pm	15 min break		
7:15-7:45pm	Jazz 1, Wed 4pm	Tarzan	Celebration Room
7:45-8:15pm	Jazz 2, Thurs 7:30pm	West Side Story	Science Room
8:15-8:45pm	Jazz 3, Mon 4pm	Maleficent	Imagination Studio

Friday, June 4 at the Family Museum

Remember to arrive 30 minutes before your performance time

Performance Time	Class Name, Day & Time	Dance	Dressing Room
5:00-5:30pm	Tap 3, Thurs 5:30pm	Singin' in the Rain	Science Room
5:30-6:00pm	Ballet 3, Wed 6pm	Polichinelles	Imagination Studio
6:00-6:30pm	Ballet 3, Thurs 4pm	Nutcracker Party Girls	Science Room
6:30-7:00pm	Hip Hop 1, Mon 6:15pm	Trolls	Imagination Studio
7:00-7:15pm	15 minute break		
7:15-7:45pm	Caitlyn S.		PreSchool A
7:45-8:15pm	Alyssa M.		PreSchool A



Performance Schedule 2021

Saturday, June 5 at the Family Museum

Remember to arrive 30 minutes before your performance time

Performance Time	Class Name, Day & Time	Dance	Dressing Room
			T
10:00-10:30am	PB4, Wed 3pm	Rapunzel	PreSchool B
10:30-11:00am	PB6, Wed 5pm	Mary Poppins	PreSchool A
11:00-11:30am	PB6, Mon 4pm	Sleeping Beauty	Celebration Room
11:30am-12:00pm	PB5, Tues 4pm	Snow White	PreSchool B
12:00-12:30pm	Ballet 1, Mon 5pm	Cinderella	PreSchool A
12:30-2:00pm	LUNCH BREAK		
2:00-2:30pm	PB4, Wed 4pm	Beauty & the Beast	PreSchool B
2:30-3:00pm	PB5, Wed 4pm	Little Mermaid	PreSchool A
3:00-3:30pm	Ballet 2, Mon 6:10pm	Rapunzel Kingdom Dance	Celebration Room
3:30-4:00pm	Ballet 2, Tues 6:15pm	Beauty & the Beast	PreSchool B
4:00-4:30pm	Tap 1, Mon 4pm	Princess & the Frog	PreSchool A
4:30-5:00pm	Tap 2, Mon 5:15pm	The Gingerbread Man	Celebration Room